Side information

Information

Tak, fordi du besøger vores hjemmeside!

Denne side er lavet af en gruppe af entusiastiske ejere og/eller opdrættere af finsk lapphund, for både nuværende ejere af racen, og for andre der er interesseret i den - siden er tiltænkt til at være en fælles side under racerepræsentanten i Spidshundeklubbens ansvar.

Nuværende ejere af finsk lapphund anbefales at blive medlem af Facebook gruppen "Forenede Lapphunde" som er en dansk gruppe og/eller gruppen "Finsk Lapphund" som også er en dansk gruppe, men med mange svenske medlemmer - der kan stilles spørgsmål eller blot deles oplevelser med andre ejere i begge grupper.

Gruppen "Forenede Lapphunde" er desværre kun for nuværende ejere, imens gruppen "Finsk Lapphund" er for alle, fx. potentielle fremtidige hvalpekøbere.

Interesserede er også altid velkomne til at kontakte racerepræsentanten (se menupunktet "Racerepræsentant" under "Information"), og alternativt er de enkelte opdrættere også altid klar på en snak (se menupunktet "Opdrættere" under "Information"). 

Webmaster og Indhold

Indholdsmæssig webmaster er den til hver tid siddende racerepræsentant (pt. Anne-Mette Christiansen), som kan kontaktes på e-mail finsk-lapphund@spidshundeklubben.dk.

Teknisk webmaster, Brian Binnerup, kan kontaktes på brian@binnerup.dk

Hvis du har lyst til at bidrage med indhold, enten som artikelskribent eller hvis du har lyst til at hjælpe med opdateringer på sider med resultater, aktiviter og lign., er du velkommen til at kontakte enten den indholdsmæssige- eller tekniske webmaster.

Bemærkninger

Der sættes stor pris på ethvert bidrag til siden, men det er til enhver tid den siddende racerepræsentant, der bestemmer, hvilket indhold og emner der er egnet til siden, og ændringsønsker fra racerepræsentanten, uanset grund, også på egne skrevne artikler, skal accepteres for at sikre korrekt og brugbar information og samme indholdslinie.

Kan ændringsønsker fra racerepræsentanten ikke accepteres, kan en artikelskriver selvfølgelig ønske deres artikel fjernet fra siden.

Tak til alle jer der bidrager til siden!