Aulis Enkeli Idefix

Informations

Below you can see the informations we have registered on Aulis Enkeli Idefix. Notice that for Danish dogs you can see detailed informations, such as parents, existing litters, show results and more on the danish page hundeweb (requires login), by clicking on the link at pedigree.

 

Name:
Idefix
Date of birth (dd-mm-yyyy):
11-10-2021
Reg. #:
DK25292/2021
Pedigree (Hundeweb.dk):
Click here (Requires login for hundeweb.dk)
Owner:
Karina Stougaard
Titles:
HAHJV22 DKKJUBJV22 BORNHJV22 DKJUCH KLBJCH DKJV22
 
 
HD:
A
ED:
0
Eyes:
UA
GSDII/Pompes:
Fri
Prcd/PRA-DNA:
Free
 
 
Phone:
+45 28830034
Website:
Facebook:

Description:

Idefix er en dejlig bamset dreng, han har en stærk personlighed, han har spidshunden i sig, i forhold til at han meget tydeligt giver udtryk for, hvad han vil og ikke vil, dog synes jeg, at han med alderen bliver mindre stædig og mere "så -lad-gå agtig".
Han er meget glad for at være udenfor hele tiden, og han er ikke ked af at blive ude alene selv, når alle de andre er gået ind i varmen. Han er nysgerrig og kaster sig ud i alt nyt, han er drevet af sin nysgerrighed, men han er ikke hovedkulds, han gør ikke noget dumt, han er bare ikke bange eller har brug for at se ting an, da han er en modig dreng, og selv tror på han kan.
Han er ikke en der gør meget væsen af sig i al almindelighed, men skal der leges fange med andre hunde, så skal han nok fortælle, at han er der. Der kan han godt gø en del. 
Bor i 4736 Karrebæksminde.