Aulis Enkeli Idefix

Informationer

Nedenfor kan du se de information vi har registeret på Aulis Enkeli Idefix. Bemærk at du kan se detaljerede informationer, så som forældre, eksisterende kuld, udstillingsrestulater mm. på hundeweb, ved at klikke på linket under stamtavle.

 

Navn:
Idefix
Fødselsdato:
11. oktober 2021
Reg. nr.:
DK25292/2021
Stamtavle (Hundeweb):
Klik her (Kræver login til hundeweb.dk)
Ejer:
Karina Stougaard
Titler:
HAHJV22 DKKJUBJV22 BORNHJV22 DKJUCH KLBJCH DKJV22
 
 
HD:
A
AD:
0
Øjne:
UA
Pompes:
Fri
PRA:
Fri
 
 
Tlf:
28830034
Webside:
Facebook:

Beskrivelse:

Idefix er en dejlig bamset dreng, han har en stærk personlighed, han har spidshunden i sig, i forhold til at han meget tydeligt giver udtryk for, hvad han vil og ikke vil, dog synes jeg, at han med alderen bliver mindre stædig og mere "så -lad-gå agtig".
Han er meget glad for at være udenfor hele tiden, og han er ikke ked af at blive ude alene selv, når alle de andre er gået ind i varmen. Han er nysgerrig og kaster sig ud i alt nyt, han er drevet af sin nysgerrighed, men han er ikke hovedkulds, han gør ikke noget dumt, han er bare ikke bange eller har brug for at se ting an, da han er en modig dreng, og selv tror på han kan.
Han er ikke en der gør meget væsen af sig i al almindelighed, men skal der leges fange med andre hunde, så skal han nok fortælle, at han er der. Der kan han godt gø en del. 
Bor i 4736 Karrebæksminde.